Skip to main content

Asiatisk green currygryte med torsk

Enkel
30min

One pot, alt i en gryte, er veldig enkelt å lage og smaker kjempegodt. Lag en deilig fiskegryte med asiatisk smak og imponer familien midt i uka.

3.7
(111)
Next ImageAsiatisk green currygryte med torsk

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 ss
2 stk
hvitløksfedd
1 stk
grønn chili
3 ss
grønn currypaste
3 dl
kokosmelk
2 dl
vann
1 stk
lime (saften)
300 g
risnudler
600 g
torskefilet
100 g
sukkererter
2 ss
sesamfrø sorte eller hvite
0.25 potte
thaibasilikum, mynte eller basilikum

Fremgangsmåte

  1. Varm en stor gryte med litt smør eller olje. Finhakk hvitløk og chili og surr det sammen med green currypaste i smøret/oljen.

  2. Ha i fløte, kokosmelk og vann. La det koke opp og smak til med limesaft. Ha i nudler og la koke til ønsket konsistens på nudlene.

  3. Del torsken i grove terninger. La fisken trekke med i gryta maks 5 minutter. Server med snittede sukkererter, sesamfrø og ferske urter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter